2008/07/18

Belarus' TV - Állomásazonosító + 'Panorama' intro (2008/07/17)

A fehérorosz nemzetközi televízió a Belarus' TV állomásazonosítója, órája és 'Panorama' című hírműsorának főcíme 2008-ban.



The station ID and the news programm intro of the 'Belarus TV'.

Az európa utolsó diktatúrájának mondott Fehéroroszország két műholdon is sugárzó televíziócsatornával rendelkezik.

A Belarus' TV az fehérorosz állami televízió nemzetközi csatornája, mely egész Európában fogható. Műsorát tekintve nagyrészt a földi sugárzása állami csatornák így az állami első csatorna a (mintadisten itt is) Perviy Kanal és a néhány éve indult főként szórakoztató műsorokat, filmeket és sorozatokat sugárzó Lad műsorait veszi át. Kisebb részben régi szovjet és fehérorosz filmeket sugároz.


Az STV kereskedelmi televízió csak kódolva érhető el műholdról Európaszerte. E csatorna együttműködésben az egyik legnagyobb orosz kereskedelmi televízióval a Ren TV-vel annak műsorait veszi át részben, míg egyéb időben saját gyártású műsorokat és külföldi sorozatokat sugároz.

Bár sokan diktatúráról beszélnek Fehéroroszországgal kapcsolatban - főként az USÁ-ban - mégis a földi sugárzású csatornák illetve az STV elég sok külföldi - nagyrészt amerikai - filmet és sorozatot sugároz. Emellett az országban elérhető a legtöbb orosz kereskedelmi és közszolgálati tévé is, és mivel a fehérorosz alapvetően kétnyelvű nép ez nem okoz problémát.

Nincsenek megjegyzések: